Jump to content

Recommended Posts

So as the topic states I have no sound at all. No key in the ignition, no seatbelt warning, and no radio sound but it is lit up and I can change the channels. Did some research on here and sounds like my amp died, just looking for some confirmation on that. No fuses blown either. Dash works fine and all the lights work fine too. Thanks for any help

Link to post
Share on other sites

This is so sad... I do have money in the truck fund but do not want to spend it on a stereo system... It is definitely the right time to update but that is going to use up lots of cash... Guess I need to start researching what I want to go with...

Link to post
Share on other sites

You don't by chance have an i simple connect in it for listening to Pandora or Spotify do you?

 

If so the unit is bad, just disconnect it. I found out after I threw money at my factory unit. :banghead:

Link to post
Share on other sites

No I don't... But not sure that would help me anyway. The radio appears to be working I just don't have any volume at all... I need to check the local permanent parking lot... I did look on here and no one had one listed... Being able to connect my phone to the truck would be a nice option...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...