Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'speed sensor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lifestyle & Hobbies
    • Off-Topic/General
    • The Automotive Industry
    • Member Introductions
    • Video & Photography
    • Firearms & Hunting
    • Sports & The Outdoors
    • MiSSed Connections & SSpotted
    • My New Truck
    • Events, Gatherings, & Rallys
    • Comment Box
  • Truck of the Month
    • Truck of the Month
  • Technical
    • General SS
    • How To
    • Builds
    • AWD, Differential, & Transmission Tech
    • Suspension & Brakes
    • Radio/Electronics/Security
    • For Sale/ Wanted
    • Rims and Rubber
  • Engine Technical
    • Engine Tech And Modification
    • PCM Tuning
    • Bolt On Performance
    • Forced Induction and Nitrous
  • Non Silverado SS
    • VHO/V-Max General
  • Street & Strip
    • Street
    • Strip
    • Appearance, Cleaning, & Detailing
  • Preferred Vendors
    • Vendor/Member Praise/Complaints
    • GMPartsDirect.com
    • Black Bear Performance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Name


Location


Interests


Build Date/TPW


Delivering Dealership


Delivery Date


Modifications

Found 1 result

  1. Today my 03' SS started to shift very heavy. From 1-2 it would rev pass 3k. The shift time was very high pass 5sec which is not suppose to do. 2-3 is fine and 3-4 is good also. But than coming to a stop she will stay in 4th gear and not drop down to first. If I manually down shift she will give me first than I shift to second and she's good and so on but that's manually shifting her and she shifts perfect. So the transmission could have not gone out. I do not race in her I don't just randomly dog her around everywhere. I don't even daily her. Was just a good day to drive her and started acting up. I've seen millions of forums and googles and searched everywhere and get different answers which is a headache. ***I hear that my transmission needs a rebuild...than I hear it's a wiring problem....than they say it's a PCM problem...if not that it could be a speed sensor. All that is done to her is a Torquer v2 cam Circle D 3600 converter 243 heads with .660 lift springs Tbss Intake manifold/ tbss throttle body 1 7/8 long tube pace setter headers Volant CAI If anyone could give me any info that would be a big help. Thanks
×
×
  • Create New...